Acil Fethiye Çilingir 535 519 5588

ACİL ÇİLİNGİR

ACiL ÇİLİNGİR 0535 218 8153 FETHİYE

ANAHTARI BİZİM İŞİMİZ.map10-v2-google

İşi bilene yaptırmak en az o kadar zor. Neden? Çünkü yapılması gereken bir iş var ve siz işi bilene yaptırmak durumundasınız. Bu konuda biz iddialıyız. İşinizi bilene yaptırın ki size daha ucuza gelsin.

OTO ANAHTARI BİZİM İŞİMİZ.

Oto anahtarınız mı kırık düşürdünüz mü telaşlanmayın hemen bizi arayın … anahtar yapma kodlama immobilizer oto beyin kumanda tamiri yapma bizim işimiz.

İşyerimizde bulunan son Teknolojiye ait cihazlarımız ile aracınızın güvenlik kodunu bulup, Elektronik anahtarınızı ve çipini kopyalayabiliyoruz.
Kayıp olan anahtarınız varsa araç beyninden silip işe yaramaz hale getiriyoruz.

Oto immobilizer elektronik anahtarınız tamamen kayıp olsa dahi otonuzun ruhsatını ve kimliğinizi getirmeniz kaydıyla anahtarınızı yapabiliyoruz.

Anahtar yaptırmaya karar verdiğinizde bize yaptırmasanız dahi anahtarla ilgili problemlerinizde size her türlü teknik bilgiyi vereceğimizden emin olunuz.

Bizleri cep ten 0535 218 8153 arayabilirsiniz. kahramanatilla@hotmail.com adresine mesaj gönderebilirsiniz. Mesajınızı gönderirken bulunduğunuz İli yazarsanız size daha fazla yardımcı oluruz. Mesajlarınıza mutlaka cevap verilecektir.

 

Oto Kilit Tamir ve Bakım Onarımları Otomobillerin kapı, kontak ve Bagaj kilitlerinde Meydana Gelebilecek Arıza veya Anahtar problemlerinde firmamız hizmetinizdeyiz. Oto transponder Anahtarlarının yapımı Çipli Oto Anahtarı yapılması yedeklerinin Çoğaltılması Arızaların Giderilmesi Oto Çipli Anahtarların Yapımı İmmobilizer Oto Anahtarların Yedeklerinin Yapılması ve Şifrelerinin kodlanması Hiç Anahtarı Olmayan Araçlara da Anahtar yapılır.

Kapıda kaldığınızda güvenle tercih edebileceğiniz çilingir hizmeti veriyoruz.

Etiketlendi:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir